2018-06-10 01:41:31• hírek • Blikk.hu

Legendás idézetet varratott magára Keresztes Ildikó

„Szerezd meg, ameddig tudod!” – énekelte Janis Joplin az utolsó hangfelvételén, amelyen a kultikus amerikai blues-rock énekesnő 1970-es halála után jelent meg, és e legendás idézet immár Keresztes Ildikó bal alkarján is olvasható.

– Joplin miatt lett belőlem énekesnő, ez az idézet pedig hűen tükrözi a hitvallásom: Carpe Diem! Élj a mának! – mondta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett énekesnő, akinek ez a második tetoválása.
 

Keresztes hét évvel ezelőtt varratta magára az elsőt, stílusosan egy keresztet, méghozzá liliom ágakkal.

Ez a lilomkereszt számomra egyszerre jelképezi a nőiességet, a lázadást, a hitet és persze a nevemet – vázolta a Nem a miénk az ég című sláger énekesnője, aki azt is elárulta, még tervez tetoválást a testére. – De nem arról van szó, hogy a hosszú szünet után rákaptam volna. Még két szívügyem van, amelyek nem hiányozhatnak rólam, és amióta ez a „Szerezd meg, ameddig tudod!” itt virít a karomon, azt gondolom, már nem kellene sokat várnom – magyarázta az X-Faktor egykori mentora, aki erdélyi származásának és kutyák iránti rajongásának szeretne maradandó emléket állítani.
 

– Csak a színházban nincsenek elragadtatva a tetoválásaimtól, mert sminkelés közben ezeket is fedni kell, de elfogadják, hogy én így vagyok önmagam – tette hozzá a Turay Ida Színház művésznője


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: